Nová Miss USA pochádza z Nevady: Má čierny pás kórejského bojového umenia!

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 08:40 • 2 min
Nová Miss USA pochádza z Nevady: Má čierny pás kórejského bojového umenia!

BATON ROUGE - Za novú Miss USA korunovali v nedeľu večer v Louisiane 24-ročnú reprezentantku Nevady z Las Vegas, ktorá je certifikovanou inštruktorkou kórejského bojového umenia taekwondo a držiteľkou jeho čierneho pásu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Nia Sanchezová pri preberaní korunky uviedla, že ženy by mali ovládať sebaobranu v rámci boja s problémom znásilnení v areáloch vysokých škôl. Dodala tiež,že je veľmi dôležité na to upozorňovať.
      

Odpovedala na otázku porotkyne súťaže Rumer Willisovej, 25-ročnej dcéry Brucea Willisa a Demi Moorovej. Tá uviedla, že 19 percent amerických stredoškoláčok sa stane obeťou sexuálneho napadnutia
      

Sanchezová, ktorá sa začala učiť taekwondo ako osemročná, uviedla, že ženy sa musia naučiť brániť sa.
      

O sexuálnom napadnutí hovorila počas súťaže aj Miss Pennsylvánie Valerie Gattová. Uviedla, že jej matka mala iba 19 rokov, keď bola znásilnená pri návrate z práce v Pittsburghu, v dôsledku čoho otehotnela. Podľa Valerie Gattovej je ona sama živým dôkazom toho, že "okolnosti neurčujú váš život"
      

Nová Miss USA Nia Sanchezová porazila 50 súperiek z ostatných štátov USA a hlavného mesta Washingtonu a bola korunovaná ako v poradí už 63. Miss USA. Spojené štáty bude tento rok reprezentovať na súťaži Miss Universe.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies