Nová maďarská letecká spoločnosť Sólyom začne čoskoro predávať letenky

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 18:10 • 2 min
Nová maďarská letecká spoločnosť Sólyom začne čoskoro predávať letenky

BUDAPEŠŤ - Prvé lietadlo novej maďarskej leteckej spoločnosti Sólyom Hungarian Airways bolo príslušným orgánom zaregistrované, spoločnosť začne čoskoro predávať letenky. Oznámil to dnes v Budapešti pred novinármi šéf aeroliniek József Vágó.

slovakia

left justify in out

Podľa servera Napi.hu riaditeľ povedal, že prvý stroj typu Boeing 737-500 vo farbách Sólyom Hungarian Airways priletí do Budapešti 18. augusta. Spoločnosť plánuje v auguste začať lety do európskych miest so šiestimi lietadlami. Vágó ďalej informoval, že prvé žiadosti o potrebné povolenia podali 31. mája. Proces prebieha podľa plánu a letecká spoločnosť v súčasnosti rokuje s letiskami o pridelení časov na pristátie.

Spoločnosť Sólyom Hungarian Airways by mala byť nástupcom maďarskej národnej leteckej spoločnosti Malév, ktorá skončila svoju činnosť 3. februára 2012. Menšinový podiel v spoločnosti majú investori z Blízkeho východu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies