Nová linka ponúka priame lety z Bratislavy do tureckej Antalye

NETKY.SK • 30 Máj 2019, 12:36 • 2 min
Nová linka ponúka priame lety z Bratislavy do tureckej Antalye

BRATISLAVA - Počasie u nás síce tak nevyzerá, ale leto sa už nezadržateľne blíži. S tým je spojená aj dovolenková sezóna, počas ktorej si mnoho Slovákov zvolí práve pobyt pri mori. Mnohých z nich teraz potešíme, pretože z nášho hlavného mesta sa od dnešného dňa môže lietať pravidelnou linkou do Antalye v Turecku.

slovakia

left justify in out

Nová linka je podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej k dispozícii počas leta dvakrát denne, 14-krát týždenne.

Pri letoch do Turecka treba mať so sebou cestovný pas platný aspoň 150 dní po prílete do krajiny. "Dĺžku platnosti pasu tak treba skontrolovať nielen dospelým, ale aj deťom, ktorým sa vydáva s platnosťou len na dva roky," dodala.

 

img

 

Antalya je podľa nej dlhodobo top leteckou destináciou Slovákov počas leta. "Vlani do Antalye a z nej cestovalo približne 150 000 slovenských dovolenkárov. Len z Bratislavy letelo do Antalye o 57 % viac dovolenkárov ako v rekordnom roku 2017," priblížila hovorkyňa.

 

 

Pravidelnú linku do Antalye prevádzkuje letecký dopravca Smartwings. Priamu linku z Letiska M. R. Štefánika zabezpečuje aj dopravca Ryanair, konkrétne do letoviska Dalaman s frekvenciou letov raz týždenne, každý štvrtok.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies