NOVA: Liberáli považujú zmenu stanov za silovú a nedemokratickú

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 14:51 • 2 min
NOVA: Liberáli považujú zmenu stanov za silovú a nedemokratickú

BRATISLAVA - Poslanci Národnej rady SR z liberálnej platformy hnutia Nova Daniel Krajcer, Juraj Miškov, Jozef Kollár, Martin Chren a Juraj Droba považujú spôsob schválenia zmeny stanov na dnešnom zasadnutí republikovej rady hnutia za silový a nedemokratický.

slovakia

left justify in out

Ako uviedli v spoločnom stanovisku, tesne pred hlasovaním predseda Novy Daniel Lipšic účelovo odvolal viac ako 20 neprítomných členov republikovej rady, aby takto znížením kvóra zaistil schválenie svojho návrhu na zmenu stanov. „Sme presvedčení o tom, že toto by si nedovolil ani Vladimír Mečiar. Naše ďalšie kroky budú, že v najbližších dňoch si zvoláme stretnutie členov občianskeho združenia Liberálna dohoda a tam sa dohodneme o ďalšom postupe,“ povedal Kollár. Podľa Krajcera je zmena stanov zlá, pretože ide proti spájaniu, ktoré sa v Nove začalo pred rokom a ktoré by podľa poslancov z liberálnej frakcie Novy malo pokračovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies