Nová kapela Nicka Valensiho CRX zverejnila prvú skladbu

NETKY.SK • 8 September 2016, 16:07 • 2 min
Nová kapela Nicka Valensiho CRX zverejnila prvú skladbu

NEW YORK - Kapela CRX, ktorú založil gitarista newyorskej formácie The Strokes Nick Valensi, predstavila prvú skladbu Ways To Fake It. Novinka sa bude nachádzať na debutovom albume skupiny New Skin, ktorý sa dostane na trh 28. októbra pod značkou Columbia Records.

slovakia

left justify in out

Pod produkciu nahrávky sa podpísal Josh Homme, známy z kapiel Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures alebo Eagles of Death Metal. Štyridsaťtriročný producent nedávno spolupracoval na zatiaľ poslednom albume legendárneho Iggyho Popa s názvom Post Pop Depression (2016).


O mix očakávanej nahrávky formácie CRX sa postaral Andrew Scheps, s ktorým v minulosti spolupracovali Red Hot Chili Peppers, Adele, Green Day, Metallica, Lana Del Rey a mnohí ďalší. Štúdiovka bude obsahovať desať skladieb.


CRX informovali o svojom vzniku začiatkom augusta. V skupine pôsobia okrem 35-ročného Nicka Valensiho, aj bubeník Ralph Alexander z kapely The Dose, klávesák Richie James Follin známy z Guards alebo The Willowz, basgitarista Jon Safley z The Reflections a gitarista Darian Zahedi. Skupinu čaká v septembri päť koncertov, pričom na troch z nich sa predstaví v úlohe predskokana hudobníka Becka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona