Nová inovácia vo svete fasfoodov: Toto by ste nečakali!

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 09:30 • 2 min
Nová inovácia vo svete fasfoodov: Toto by ste nečakali!

HELSINKI - Vo Fínsku zavádzajú inovácie v oblasti fasfoodov. Jedna reštaurácia v tejto krajine sa rozhodla, že ponúkne svojim zákazníkom bonus. Niečo, čo v tejto krajine ešte nazažili. Hostia sa v reštaurácii môžu nielen dobre najesť ale aj zakúsiť výborný relax v podobe saunovania, píše CNN.

slovakia

left justify in out

To znamená že obľúbené hamburgery su môžu zákazníci vychutnať priamo v horúcej saune. Čašníci pravideľne navštevujú saunu, aby ponúkli svojim klientom pochúťky svojho podniku. Sauna je prispôsobená pre 15 ľudí. Súčasťou sú sprchy, šatňa a multimediálny kútik s televíziou a počítačovými hrami. Sauna obsahuje červené lavice na ktorých sa môžu klienti vyhrievať, pochutnať si na jedle, ale aj si pozrieť zaujímavý film.

 

Sauna vo fastfoode je dielom fínskeho stylistu Teuvoa Lomana, ktorý za ňu získal cenu konzultačnej spoločnosti Euromonitor International.

 

Krajina je známe saunovaním. Tento druh relaxu je súčasťou fínskej kultúry. Je to miesto pre odpočinok, spoločenské udalosti i pre obchodné stretnutia. Na troch obyvateľou pripadá v krajine jedna sauna. Vlani v novembri dokonca fínske ministerstvo zahraničia zverejnilo tri nové národné "smajlíky", z ktorých jeden znázorňoval nahého muža a ženu v saune.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies