Nová hra Montecrypto ponúka prvému úspešnému hráčovi za odmenu Bitcoin

NETKY.SK • 20 Február 2018, 15:28 • 2 min
Nová hra Montecrypto ponúka prvému úspešnému hráčovi za odmenu Bitcoin

NEW YORK – Dnes 20.februára bude uvedená do predaja nová hra, v ktorej prvý úspešný hráč dostane za odmenu jeden Bitcoin. Úlohou hráčov bude vyriešiť 24 hádaniek, ktoré pre nich prichystali vývojári tejto zaujímavej hry.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Do hry Montecrypto: The Bitcoin Enigma sa môžu zapojiť hráči z celého sveta, ktorí sa budú snažiť vyriešiť 24 hádaniek, aby získali za odmenu sľúbený Bitcoin (aktuálna cena približne 11.600 USD). Hra je ovládaná z vlastného pohľadu a končí v momente, keď prvý úspešný hráč vyrieši všetky hádanky. Predajná cena hry bude 1,99 USD.

 

img

 

"Nie sme tu preto, aby sme propagovali Bitcoin. Myslíme si, že môže byť zábavné mať Bitcoin ako cenu za našu hru," píšu vývojári v často kladených otázkach hry Montecrypto.

 

Projekt má v porovnaní s inými prebiehajúcimi projektmi, o ktorých sa nedávno písalo v médiách, odlišné poňatie hrania krypto-videohier.

 

V decembri minulého roka sa veľa písalo a hovorilo a hre Crypto Kitties, ktorá bola označovaná za fenomén, avšak jej iskra rýchlo zhasla. Tento mesiac sa objavila ďalšia hra založená na platforme Etherea – DEUS ETH.

 

img

 

Dej hry DEUS ETH sa odohráva v ponurom svete, kde bola po rokoch bojovania porazená armáda Odporu. Skupina preživších sa ocitne opustená v krajine sirôt, v ktorej sa tokenizované postavy pohybujú v rôznych epizódach. Vývojári o hre tvrdia, že je to ako keby ste pozerali Hru o tróny.

 

Vývojársky tím za hrou Montecryptu medzitým oznámil, že si želá ostať v anonymite do chvíle, kedy prvý úspešný hráč vyrieši všetky hádanky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies