VIDEO Nová hra Barcelony sa volá: Ak dáš gól, musíš prihrať na ďalší

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 18:01 • 2 min
VIDEO Nová hra Barcelony sa volá: Ak dáš gól, musíš prihrať na ďalší

BARCELONA – Zdá sa, že katalánsky veľkoklub FC Barcelona si hrá svoju vlastnú ligu. Vo včerajšom zápase si vymyslela novú hru, ktorá sa volá "Ak dáš gól, musíš prihrať na ďalší."

slovakia

left justify in out

Forma Barcelony je famózna a potvrdzujú to výsledky aj predvádzaná hra na ihrisku. Vyzerá to tak, že katalánsky klub začal hrať svoju "vlastnú ligu" počas ligových zápasov. Princíp je veľmi jednoduchý, ak dá niektorý hráč gól, tak musí prihrať na ďalší gól.

 

Vo včerajšom zápase proti Getafe otvoril účet zápasu Lionel Messi, keď v 9.minúte premenil penaltu v panenkovskom štýle a hra sa mohla začať. V 25.minúte Messi perfektnou prihrávkou vysunul Suáreza a ten sa nemýlil. Pri ďalšom góle Suárez získal loptu pred šestnástkou súpera a rýchlym pasom posunul loptu Neymarovi, ktorý po šikovnej kľučke prekonal brankára Getafe. Brazílčan nechcel zdržovať a v 30.minúte priťukol loptu Xavimu, ktorý sa parádne trafil z 20 metrov. Španiel o 10 minút efektnou pätičkou posunul loptu od Messiho opäť Suárezovi a ten z hranice šestnástky trafil oblúčikom presne k pravej tyči. Uruguajčan bol posledným, kto uzavrel gólový účet prvého polčasu výsledkom 5-0.

 

img

 

Hra barcelonských hviezd pokračovala aj v druhom polčase, keď s gólovou prihrávkou musel vyrukovať opäť Suárez. Hráči sa ešte ani nestihli poriadne vrátiť zo šatne, keď v 47.minúte po nádherných biliardových prihrávkach nakoniec Uruguajčan prihral Mesimu a ten najkrším gólom zápasu spečatil skóre na 6-0.

 

Argentínčan teda otvoril aj uzavrel gólový účet zápasu a Barcelona si po tejto výhre upevnila náskok na čele tabuľky, keď druhý Real Madrid stráca päť bodov, avšak má zápas k dobru.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona