Nová Generácia vyzýva vedenie SDKÚ k prehodnoteniu svojej doterajšej politiky

NETKY.SK • 8 September 2014, 11:11 • 2 min
Nová Generácia vyzýva vedenie SDKÚ k prehodnoteniu svojej doterajšej politiky

BRATISLAVA - Združenie mládeže SDKÚ–DS Nová Generácia je presvedčená, že SDKÚ-DS má na svojom kongrese 27. septembra poslednú šancu ukázať občanom opodstatnenosť svojej existencie, vrátiť sa ku svojim pôvodným hodnotám a využiť tak šancu na svoju záchranu.

slovakia

left justify in out

Podľa predsedu Novej Generácie Tomáša Smutného strana, ktorá trikrát zostavovala vládu, zreformovala Slovensko a integrovala ho do významných nadnárodných zoskupení, sa v posledných rokoch odklonila od svojich hodnôt, vzdialila sa ambíciám pokračovať v potrebných reformách a zvyšovať životnú úroveň občanov na európsky štandard. "SDKÚ-DS stratila svoj reformný charakter a od pádu vlády je pre voliča nečitateľná," upozorňuje Smutný.

 

Združenie vyzýva vedenie na čele s predsedom Pavlom Frešom, aby prehodnotili doterajšiu politiku strany a žiada návrat k pôvodnému cieľu zreformovať Slovensko. "Ak sa tak nestane, SDKÚ–DS nemá šancu na prežitie a zanikne," avizoval Smutný.

 

Nová Generácia je štruktúrou strany s celoslovenskou pôsobnosťou, jej predseda je členom Prezídia SDKÚ-DS s riadnym hlasovacím právom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies