Nová Generácia: Matovič nemá v politike čo robiť

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 13:24 • 2 min
Nová Generácia: Matovič nemá v politike čo robiť

BRATISLAVA - Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič nemá podľa združenia mladých ľudí Nová Generácia v politike čo robiť.

slovakia

left justify in out

"Tam potrebuje Slovensko politikov s obsahom a nie lacných šoumenov," uviedol pre agentúru SITA predseda Novej Generácie Tomáš Smutný. Združenie tak reagovalo na dnešnú ponuku Igora Matoviča požičať predsedovi Siete Radoslavovi Procházkovi tri milióny eur bez úrokov a bez ručenia na predvolebnú kampaň za zverejnenie faktúr z predvolebnej kampane. "Nie sme zástancami Radoslava Procházku, ale sme zástancami zdravého rozumu a reálnej práce," uviedol Smutný.

 

Politici by podľa Novej Generácie mali navrhovať riešenia, ktoré posunú Slovensko vpred a nie sa za cenu lacnej šou, ako je to v prípade Matoviča takmer vždy, snažiť získať mediálny priestor. "Matovič za celé svoje pôsobenie v politike, a to ho už považujeme za starého politika, nenavrhol ani jednu reformu či zákon, ktorý by pomohol Slovensku. Namiesto toho hrá svojim voličom divadlo už päť rokov," dodal Smutný. Ten má pre Matoviča návrh, ako lepšie použiť ponúkané tri milióny eur. "Ak chce Matovič naozaj pomôcť odhaľovať a odstraňovať korupciu, mal by tri milióny eur ponúknuť organizáciám z tretieho sektora, ako sú Aliancia Fair-play alebo Transparency International Slovensko, ktoré sa snažia proti korupcii bojovať a svoju prácu vykonávajú čestne aj s malými rozpočtami," uviedol Smutný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies