Nová členka Top 5 Cibulková bude mať autogramiádu v utorok približne o 14.00 h

NETKY.SK • 31 Október 2016, 16:20 • 2 min
Nová členka Top 5 Cibulková bude mať autogramiádu v utorok približne o 14.00 h

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková pôvodne hodlala po svojom celkovom triumfe na šampionáte WTA Finals v Singapure hneď odcestovať na dovolenku, ale pod vplyvom ohlasov doma na tento úspech sa rozhodla podeliť sa o radosť s fanúšikmi v SR.

slovakia

left justify in out

Z dejiska priletí v utorok 1. novembra o 8.40 h na viedenské letisko Schwechat a približne o 14.00 h bude mať hodinovú autogramiádu vo foyeri bratislavského Double Tree Hilton. Agentúru SITA informovala agentúra 1st Class.

"Veľa to pre mňa znamená, že som verejnosť u nás nadchla. Ľudia na Slovensku to sledovali a som rada, že som im mohla priniesť dobrú náladu, trochu toho šťastia a zážitok. Mamina mi hovorila, že prezident Andrej Kiska dal nádherný status. Myslím si, že doma si zaslúžia, aby sme si to užili," citoval Cibulkovú web TenisPortal.cz.

Nová členka Top 5 svetového rebríčka vo dvojhre Cibulková podľa ASAP Sports strávi voľno na Maldivách. Už 15. novembra si v NTC v Bratislave zahrá na exhibičnej megašou Tennis Champions proti Švajčiarke Belinde Bencicovej. Akciu doplnia Dominik Hrbatý, Radek Štěpánek, Yannick Noah a Mansour Bahrami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies