NOVA chce cez leto poskytnúť Slovensku prvú pomoc

NETKY.SK • 15 Júl 2015, 09:55 • 2 min
NOVA chce cez leto poskytnúť Slovensku prvú pomoc

BRATISLAVA - Novú aktivitu pod názvom „Prvá pomoc pre Slovensko" organizuje mimoparlamentné hnutie NOVA Daniela Lipšica počas leta. NOVA tento slogan formuje do odľahčenej kampane podávaním čistej vody a minerálok v priestoroch pred kúpaliskami, vodnými plochami alebo už existujúcimi letnými aktivitami po Slovensku s podporou straníckych novín Moderné Slovensko.

slovakia

left justify in out

Pojem "prvá pomoc" má evokovať nielen fyzickú pomoc pre iného vo forme podania čistej vody, ale aj pomoc pre SR, ktorú hnutie ponúka v podobe jej programu - Nemecký štandard pre Slovensko, boj proti korupcii či reforma verejných služieb. Okrem toho sa tímy hnutia zapájajú do súťaží v jednotlivých krajoch, ako je varenie halušiek či guláša. Stále robia aj letné grilovačky na pozvanie ľudí. Letné aktivity NOVA prebiehajú aj s podporou OĽaNO, s ktorými sa Lipšic dohodol na predvolebnej spolupráci.

 

Ako pre TASR napísalo tlačové oddelenie hnutia, vzhľadom na to, že na letnú kampaň postačí zabezpečiť fľaše s čistou vodou, noviny a dobrovoľníkov, bude kampaň NOVA low cost-ová. "Náklady odhadujeme v jednotkách tisíc eur," uviedli.

 

Keďže je dovolenkové obdobie, Lipšicovci zvolili takúto odľahčenú formu prezentácie. "Naša forma kampane je veľmi odľahčená a podanie vody nepovažujeme za otravovanie ľudí, ale skôr naozaj za pomoc. Tak ako chodíme na stretnutia za občanmi do regiónov tri roky, tak ako rozdávame noviny počas toho obdobia, tak ako odkrývame spojenia oligarchov a poukazujeme na kauzy, a tak ako prezentujeme naše stanoviská v parlamente a predkladáme návrhy zákonov, tak to budeme robiť aj naďalej," dodáva NOVA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies