Nottingham Panthers angažovali Juraja Kolníka

NETKY.SK • 10 Júl 2015, 18:48 • 2 min
Nottingham Panthers angažovali Juraja Kolníka

NOTTINGHAM - Britský hokejový klub Nottingham Panthers bude novým pôsobiskom slovenského útočníka Juraja Kolníka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný pravý krídelník by mal do tímu účastníka Elite League priniesť veľa skúseností a hokejového kumštu zo svojich predchádzajúcich zastávok v bohatej kariére. Briti na svojej internetovej stránke pripomínajú, že Kolník má za sebou 250 zápasov v NHL v tímoch New York Islanders a Florida Panthers a ďalších 275 v AHL, kde dosiahol 176 bodov ako útočník San Antonia, Bridgeportu, Springfieldu a Lowell Lock. Niekoľko rokov strávil aj vo švajčiarskej NLA v Ženeve, Zürichu a Rapperswille. Vlaňajšiu sezónu bývalý slovenský reprezentant odohral v nižšej zámorskej súťaži LNAH, kde v 37 zápasoch zaznamenal 24 gólov a 40 asistencií.

 

"Jurajove skúsenosti sú na nezaplatenie. Má výbornú strelu, vedenie puku aj prihrávku. Bude ďalšou veľmi potrebnou súčasťou skladačky nášho mužstva," cituje klubový server trénera Panthers Coreyho Neilsona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies