Noste doplnky, aké majú celebrity

NETKY.SK • 24 Október 2015, 14:56 • 2 min
Noste doplnky, aké majú celebrity

BRATISLAVA - Niekedy je ťažké zladiť všetky doplnky. Skúste sa teda inšpirovať slávnymi ženami. Ukážeme vám niekoľko módnych ikon, ktoré s doplnkami nemajú žiadne problémy. A každá z nich je expert na niečo iné, keď od nich odpozeráte to najlepšie, bude z vás hotová hviezda.

slovakia

left justify in out

Lady Gaga a jej bláznivé slnečné okuliare

Speváčka Lady Gaga je známa svojím provokatívnym obliekaním, ale pravdou je, že jej extravagancie pristane a robí z nej jedinečnú osobnosť. Ak sa cítite na to, aby ste bola viac vidieť, alebo svoje okolie dokonca šokovala, všeličo od americkej pop star skopírujte. Jej dominantou sú slnečné okuliare, všimnite si, že ich nosí dosť často a potrpí si predovšetkým na monštruózne čierne kúsky, ktoré kontrastujú s jej blond hrivou. Nebojí sa ale aj iných farieb a rôznych ozdobičiek. Skrátka má v zásobe niekoľko okuliarov a podľa šiat si zvolí tie najvhodnejšie.

obrazok

Gwen Stefani pekná aj v čiapke

Tak od tejto drobnej Američanky môžete okopírovať takmer všetko, tá je s módou jedna ruka. Ak by sme ale mali vybrať jednu vec, v ktorej vyniká, je to čiapka. Gwen sa ich rozhodne nebojí a skvele jej dopĺňajú celkovú vizáž. Nosí ich ako k športovému tak k elegantnému outfitu. Najviac jej ale pristane, keď sa celá oblečie do raperského štýlu, ktorý podčiarkne vhodnou čiapkou. A všimnite si, že Gwen čiapky neberie len ako nutné zlo v zimnom období, ale hrdo ich nosí aj k letnému oblečeniu.

obrazok

Eva Mendes si potrpí na náušnice

Chcete vyzerať ako táto temperamentná americká herečka a modelka? Vsaďte na náušnice. Skvele dopĺňajú jej dokonalú tvár. Navyše ich vie vybrať aj nosiť. Ak chce pôsobiť uvoľnene, siahne po veľkých kruhoch a pre romantický vzhľad si vyberá dlhšie typy. Ku všetkým náušniciam sa vie obliecť aj učesať.

obrazok

Madonna, náramková kráľovná

Táto legendárna speváčka inšpirovala už milióny žien na celom svete. Buďte jednou z nich a naučte sa jej trikom, ako byť jednoducho sexy. Madonna veľmi dobre vie, že doplnky dotvárajú celkový vzhľad a preto im venuje veľkú pozornos . Obľubu si našla predovšetkým v náramkoch. Na jednu ruku ich dokáže naskladať i desiatky. Avšak jej najznámejší náramok je ten v zlatej farbe s farebnými detailmi, ktorý má omotaný okolo bicepsu.

obrazok

Sexy podpätky Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, ktorá sa necháva prezývať JLo  si svojho tela cení a to najviac tej zadnej časti, ktorú si dokonca nechala poistiť na sedem miliárd dolárov. Proste vie, že jej zadok je dokonalosť sama. Ešte viac ho zdôrazní, keď si obuje topánky na vysokom podpätku a tým svoju prednosť zdvihne vyššie. Lopez volí topánky, ktoré sú jemné a ženské. Odhoďte teda svoje obľúbené pohodlné tenisky a staňte sa na chvíľu dámou.

obrazok

Victoria Beckham má tajomstvo v kabelke

Členka niekdajšej kapely Spice Girls sa teraz venuje módnemu návrhárstvu a je to na nej vidieť. Jej modely sú vkusné a originálne a jej veľkou vášňou sú kabelky, ktoré vie za každých okolností zladiť so svojím zovňajškom. Nebojí sa ani veľkých tašiek cez rameno, ale väčšinou ju uvidíte s decentnou kabelkou či malou listovou kabelkou. 

obrazok

Amy Winehouse, rebelka s mašľou

Amy bola jednoducho ikona. Originálnym vzhľadom ovplyvnila dokonca aj módnych návrhárov a jej slávny účes sa dostal dokonca na módne móla. Amy sa nebála ničoho, jej vizáž bola skrátka nezameniteľná. Najvýraznejšie sa vybláznila v účesoch, určite si ju vybavíte s nejakou tou mašľou na hlave. Ak chcete vyzerať étericky ako ona, vyčešte si vlasy hore a použite do nich červenú mašľu, čelenku či tri ružičky. Uvidíte, že tento malý krok vás celú rozžiari.
obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona