Nositeľovi Nobelovej ceny mieru Henrymu Kissingerovi voperovali srdcovú chlopňu

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 09:13 • 2 min
Nositeľovi Nobelovej ceny mieru Henrymu Kissingerovi voperovali srdcovú chlopňu

NWE YORK - Bývalému americkému ministrovi zahraničných vecí Henrymu Kissingerovi voperovali v utorok náhradnú srdcovú chlopňu. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Presbyteriánska nemocnica na newyorskom Manhattane, kde sa kardiochirurgický zákrok uskutočnil, vydala vyhlásenie, podľa ktorého 91-ročný bývalý najvyšší diplomat už "odpočíva" po operácii.

 

Zdravotnícke zariadenie odmietlo zverejniť akékoľvek bližšie podrobnosti a ani Kissingerova hovorkyňa komentár neposkytla.

 

Vlani prijali niekdajšieho ministra USA do rovnakej nemocnice po tom, ako spadol vo svojom dome. Prepustili ho ešte v ten istý deň.

 

Kissinger bol ministrom vo vládach amerických prezidentov Richarda Nixona (1969-74) a Geralda Forda (1974-77). V roku 1973 dostal Nobelovu cenu mieru a v roku 1977 vyznamenanie Prezidentská medaila slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies