Nórsky stalker sa priznal k úmyslu ubodať herečku, je na psychiatrii

NETKY.SK • 27 Október 2016, 18:51 • 2 min
Nórsky stalker sa priznal k úmyslu ubodať herečku, je na psychiatrii

BERLÍN - Dvadsaťdeväťročný stalker z Nórska sa priznal, že pri utorkovom večernom útoku nožom na nemeckú herečku Anne Kulbatzki v Berlíne chcel obeť ubodať. Muža, ktorý čelí stíhaniu pre dôvodné podozrenie z trestného činu pokusu o zabitie, umiestnili predbežne na psychiatrickej klinike.

slovakia

left justify in out

Doterajšie vyšetrovanie kauzy ukázalo, že muž, ktorý síce pochádza z Nórska, avšak vlastní byt v Berlíne, herečku sledoval a opakovane ju proti jej vôli vyhľadal, informovalo internetové vydanie denníka Bild. Talentovaná Nemka, ktorá po štúdiu vo Viedni zbierala prvé herecké skúsenosti práve v Nórsku, utrpela pri útoku rezné zranenia. V stredu ju však už prepustili z nemocnice.

 

Ozbrojeného útočníka pred budovou Nemeckého divadla v Berlíne premohli v utorok večer a následne odovzdali privolaným policajtom zamestnanci divadla a okoloidúci chodci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona