Nórska princezná Märtha Louise sa po 14 rokoch manželstva rozvádza

NETKY.SK • 6 August 2016, 06:33 • 2 min
Nórska princezná Märtha Louise sa po 14 rokoch manželstva rozvádza

OSLO - Nórska princezná Märtha Louise sa po 14 rokoch manželstva plánuje rozviesť so spisovateľom Arim Behnom. Oznámila to dnes agentúra DPA s odvolaním sa na kráľovský palác.

slovakia

left justify in out

Märtha Louise (44) je dcérou nórskeho kráľa Haralda a kráľovnej Sonje. S Behnom (43) sa zasnúbila v roku 2001. O rok neskôr sa dvojica zosobášila.


"Život sa neuberá vždy po priamke," uviedla na margo blížiaceho sa rozvodu samotná princezná a dodala, že s manželom sa jeden druhému postupne odcudzili. Rozvodu sa podľa jej slov snažili dlhý čas vyhnúť, nakoniec to však nebolo možné.

 

Ľútosť z rozpadu ich manželstva prejavil aj kráľovský pár, ktorý však dúfa, že s Behnom si aj naďalej uchová dobrý vzťah.


Dvojica má spolu tri dcéry: 13-ročnú Maud Angelicu, 11-ročnú Leah Isadoru a sedemročnú Emmu Tallulah. O ich výchovu sa teraz plánuje deliť.

 

Märtha Louise je v línii nástupníctva na nórsky trón na štvrtom mieste, nasleduje po svojom mladšom bratovi, korunnom princovi Haakonovi (43) a jeho dvoch deťoch.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies