Noro Meszároš si nepotrpí na popularitu

NETKY.SK • 8 December 2015, 13:18 • 2 min
Noro Meszároš si nepotrpí na popularitu

BRATISLAVA - Slovenský moderátor Noro Meszároš berie svoju prácu ako každú inú a na popularitu podľa vlastných slov veľký dôraz nekladie.

slovakia

left justify in out

"Podľa mňa je práca moderátora ako každá iná. Popularitu som zároveň zažil už predtým ako model v zahraničí, takže keď som sa na Slovensku dostal do povedomia ako moderátor, už som tú popularitu nejako obzvlášť nevnímal. Bola to pre mňa rutina,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Keď ho však začali ľudia na ulici spoznávať, bolo mu to vraj spočiatku veľmi príjemné. "Keď vás ľudia začnú spoznávať, človek má zrazu pocit, že wau a je to všetko veľmi milé, no nikdy som tomu neprepadol, lebo vždy príde k tomu, že sa vrátim domov a musím ísť nakupovať, musím upratovať, musím takisto vysávať a postarať sa o tú rodinu presne ako ktokoľvek iný. Jediný rozdiel je v tom, že som trošku viac vidieť, to je všetko,“ poznamenal moderátor.


Čím dlhšie sa človek pohybuje vo svete šoubiznisu, tým je podľa neho normálnejší. "Šialené nároky majú skôr hviezdy, ktoré rýchlo vystrelia, typu SuperStar. Moja práca samozrejme tiež zanecháva nejaké stopy, ale iné, ako by ste si mysleli - keď to nejaký čas robíte, pochopíte, že nemôžete ísť napríklad v teplákoch do obchodu, pretože takto vás ľudia nechcú vidieť, chcú vás vidieť presne takého, akého vás poznajú z obrazovky. Je to taká zodpovednosť, jednak voči ľuďom, ale aj voči inštitúcii, ktorá vás zamestnáva,“ dodal Meszároš.


K móde má známy moderátor podľa vlastných slov stále veľmi blízko, napriek tomu však nerád nakupuje. "Nerád nakupujem, nerád chodím po obchodoch, nerád si skúšam veci, lebo sa vždy musím vyzliekať a obliekať a strašne ma unavuje rozopínať tých tisícpäťsto gombíkov na košeli, nebaví ma to. Na nákupy preto chodím len raz za tri, štyri mesiace alebo raz za pol roka, keď si už naozaj potrebujem nakúpiť nejaké nové veci. Vtedy si urobím takú nárazovku, chodím pol dňa z obchodu do obchodu a potom z toho zas niekoľko mesiacov žijem,“ priznal.


V skriniach má vraj okrem značkových odevov i kúsky zo secondhandu. "Potrpím si na pekné veci, ktoré mi svedčia, nemusia to byť vždy značky, aj keď značky mám rád, pochopil som totiž rozdiel medzi značkou a neznačkou - značkové veci vždy sedia, sú kvalitné a vydržia dlho, zatiaľ čo neznačka po prvom použití a vypraní už nikdy nebude sedieť ako predtým, rozgajdá sa a musíte ju vymeniť. Preto radšej investujem do drahšej veci, ako by som mal kupovať lacné oblečenie. Ale kúpim si občas aj neznačku, dokonca som si už nakúpil aj v secondhande, lebo sa mi tam tie veci páčili a vedel som, že si niečo také určite nikto na seba nedá, že budem originálny,“ zasmial sa Meszároš.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona