Noro Meszároš býva pred Štedrým dňom frustrovaný

NETKY.SK • 24 December 2015, 11:17 • 2 min
Noro Meszároš býva pred Štedrým dňom frustrovaný

BRATISLAVA - Slovenský moderátor Noro Meszároš býva z Vianoc podľa vlastných slov každý rok mierne v depresii. „Každý rok si totiž hovorím to isté, že budem nakupovať darčeky priebežne počas celého roka, aby som potom nemal z toho stres a nikdy sa to ešte nestalo, vždy ich kupujem na poslednú chvíľu, často až dvadsiateho tretieho, kedy už som v depresiách, že čo teraz kúpim,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

slovakia

left justify in out

V čom zas má však, naopak, navrch, je vianočná výzdoba. „Čo sa týka vianočnej výzdoby, tá jednoducho u nás musí byť. Keď sme sa presťahovali do domu na Kolibu, zistil som, že tam je to také tradičné, vidíte tam krásne vyzdobené balkóny, sú rôzne vysvietené, ale nie tak gýčovo, skôr dizajnovo. Sú tam veľké svetlá a tak,“ opísal moderátor. „Musím povedať, že prvé Vianoce na Kolibe sme dokonca inšpirovali susedov, ešte som tam nepoznal moc ľudí a ako som chodil venčiť psa, tak ma občas tak zastavovali ľudia a jeden pán mi hovorí 'No, vy ste nám tu teda pekne dali a hlavne mne! Moja manželka furt chodí okolo vášho domu a vkuse hovorí, akú máte krásnu výzdobu, tak som musel z pivnice všetko povyťahovať a musel som po dlhých rokoch nainštalovať vianočnú výzdobu tiež',“ Takže normálne vďaka mne začali aj ďalší susedia zdobiť domy! Potešilo ma, že som bol pre nich takou inšpiráciou,“ zasmial sa Meszároš.


Vianoce známy moderátor trávi vždy v kruhu rodiny. „Štedrý večer trávime spolu s rodinou, venujeme sa sebe a potom prvý sviatok vianočný ideme navštíviť širšiu rodinu a na druhý sviatok vianočný ide zas širšia rodina k nám. Takže tri dni idú takto za sebou, ale Štedrý večer sme vždy sami, to je taký náš večer. A, samozrejme, musia byť všetky veci, ktoré k tomu patria, musia byť oplátky, musí byť šošovicová polievka, musí byť šalát dobrý, tieto tradície všetky dodržiavame, to proste musí byť. Živého kapra nemávame, lebo ja mám rád zvieratá, takže ja ich nezabíjam. Keď tak potom pripravíme filé alebo sme mávali také malé lososové kúsky. Raz som totiž na Vianoce upiekol lososa a nebolo to dobré a kapor mi až tak nechutí, kostičky a tieto veci a tie kúsky boli výborné. A potom mi stačí ryba zas na celý rok, už zas rok nemusím,“ poznamenal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies