Nórka, uväznená v Dubaji za mimomanželský sex, sa už vrátila domov

NETKY.SK • 24 Júl 2013, 16:26 • 2 min
Nórka, uväznená v Dubaji za mimomanželský sex, sa už vrátila domov

OSLO - Nórka Marte Deborah Dalelvová, ktorú po oznámení znásilnenia na polícii v Dubaji odsúdili do väzenia za mimomanželský sex a nakoniec v pondelok 22. júla omilostili, sa už vrátila domov do Nórska. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Nórku (24) súd v tomto mestskom štáte Perzského zálivu odsúdil na 16 mesiacov po tom, keď prišla marci na políciu oznámiť, že ju kolega po niekoľkých spoločne vypitých koktailoch znásilnil. Nórku zadržiavali štyri dni vo väzbe a potom odsúdili za mimomanželský sex a konzumáciu alkoholu.

Dubajské úrady sa nakoniec rozhodli Dalelvovú omilostiť - zrejme v nádeji, že sa vyhnú ostrej kritike verejnosti a prípadnému bojkotovania Dubaja turistami. Dalelvová pricestovala do Nórska dnes. Pre nórsku televíznu a rozhlasovú spoločnosť NRK uviedla, že je šťastná, že je doma, a teší sa znova na vychutnávanie bravčového mäsa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies