Norimberg konečne vyhral, kouč Verbeek sa mohol oholiť

NETKY.SK • 27 Január 2014, 12:11 • 2 min
Norimberg konečne vyhral, kouč Verbeek sa mohol oholiť

NORIMBERG - Futbalisti 1. FC Norimberg sa v sobotu dočkali prvého plného bodového zisku v tejto sezóne I. bundesligy. Podarilo sa im to až na osemnásty pokus, hneď v prvom stretnutí jarnej časti súťaže.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Gertjana Verbeeka po jedenástich remízach a šiestich prehrách dosiahli pomerne nečakane jednoznačné víťazstvo, doma zničili Hoffenheim 4:0. "Som šťastný, že sme dosiahli prvú výhru. Konečne sa môžem oholiť," citovala stránka uefa.com 51-ročného holandského kouča Norimberčanov, ktorého pre bujný porast na tvári prirovnávali k čarodejníkovi Gandalfovi z filmu Pán prsteňov či gitaristovi Keithovi Richardsovi zo skupiny Rolling Stones. 

Verbeek sa stal trénerom 1. FCN v októbri minulého roka, klub viedol zatiaľ v deviatich ligových stretnutiach. Pred sobotňajším víťazstvom mal bilanciu 0 - 5 - 3. Povedal, že sa oholí, až keď klub dosiahne víťazstvo. 

Norimberg pred svojím sobotňajším duelom vyhral všetky tri januárové prípravné duely - v dvoch z nich sa presadil aj slovenský krídelník Róbert Mak, ktorý cez víkend sedel na lavičke náhradníkov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies