Nóri chcú dobrý výsledok, Bielorusi nešpekulujú

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 09:30 • 2 min
Nóri chcú dobrý výsledok, Bielorusi nešpekulujú

OSTRAVA - Slovenská hokejová reprezentácia má aj pred posledným dňom zápasov v základných skupinách na 79. majstrovstvách sveta v Česku šancu na prienik do štvrťfinále. Platiť to však nemusí po poludňajšom súboji Nórsko - Bielorusko.

slovakia

left justify in out

Ešte pred duelom Slovákov proti Američanom v utorok 12. mája o 16.15 h potrebujú zverenci trénera Vladimíra Vůjtka pomoc od severského tímu. Ak Nóri stratia v stretnutí proti Bielorusom čo i len bod, všetky nádeje tímu SR sa rozplynú. V prípade, že "vikingovia“ zabodujú naplno, musia hokejisti spod Tatier tiež triumfovať v riadnom hracom čas nad tímom USA.

 

"Chceme v zápase proti Bielorusku dosiahnuť dobrý výsledok, aby sme v konečnom hodnotení šampionátu skončili čo najvyššie. Pomôže nám to v rebríčku IIHF a tým pádom aj v olympijskej kvalifikácii. Nebude to jednoduchý zápas, Bielorusom sa na tomto turnaji celkom darí,“ povedal kouč Nórov Roy Johansen.

 

Bielorusi nechcú pred posledným zápasom v skupine špekulovať o tom, koľko bodov im stačí na postup. "Máme len jediný cieľ - víťazstvo. Sme na to pripravení po fyzickej stránke a tréner isto určí vhodnú taktiku na súpera,“ uviedol v pondelok večer bieloruský bek Dmitrij Korobov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies