Nóri budú hrať ligu v čase otvorenia MS

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 07:49 • 2 min
Nóri budú hrať ligu v čase otvorenia MS

OSLO - Svet zachvátila horúčka nadchádzajúceho futbalového šampionátu v Brazílii, ale v Nórsku majú zrejme iné priority.

slovakia

left justify in out

V deň otváracieho súboja MS 2014 medzi Brazíliou a Chorvátskom Nóri naplánovali osem stretnutí 13. kola domácej najvyššej súťaže, z toho dva zápasy (Haugesund - Sarpsborg a Stavanger - Stabaek) budú mať výkop o 20.05 h SELČ, keď sa v Sao Paule bude schyľovať k otváraciemu ceremoniálu majstrovstiev sveta. Len o dve hodiny neskôr zaznie úvodný hvizd zápasu domácej Brazílie s Chorvátskom.

 

Nóri, ktorí nepostúpili na majstrovstvá sveta, predsa len prerušia svoju najvyššiu súťaž, ale nie z dôvodu futbalového šampionátu. Budú mať trojtýždňovú letnú prestávku, no od 5. júla bude Tippeligaen opäť pokračovať. V deň finálového zápasu majstrovstiev sveta 13. júla majú v pláne odohrať stretnutia Haugesund - Stabaek a Valerenga - Rosenborg. Informoval o tom server magazínu Kicker. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies