Nóri a Nemci skompletizovali súpisky

NETKY.SK • 8 Máj 2013, 11:29 • 2 min
Nóri a Nemci skompletizovali súpisky

ŠTOKHOLM - Vedenia dánskej, nemeckej a nórskej výpravy doplnili na súpisku pre majstrovstvá sveta v Štokholme a v Helsinkách ďalších hráčov. Nemci a Nóri už majú v kádroch maximálne povolený počet 25 hokejistov, Dáni majú stále voľné miesta pre dvoch korčuliarov.

slovakia

left justify in out

Na nemeckú súpisku dopísali brankára Kolína Dannyho aus den Birkena a obrancu Charlotte Checkers Justina Kruegera. Kým gólman bol s tímom v Helsinkách od začiatku šampionátu, syn dlhoročného trénera švajčiarskej reprezentácie pricestoval len v utorok. 

Na dánsku súpisku pribudol v Štokholme tretí brankár Sebastian Dahm z klubu Rödovre Mighty Bulls. Nórsku skompletizovali útočníci Robin Dahlström z druholigového švédskeho tímu IF Troja-Ljungby a Mats Rosseli Olsen z klubu elitserien Frölunda Göteborg. Informáciu zverejnil web IIHF.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies