Norbert Gombos sa prebojoval do 2.kola US Open, Andrej Martin končí

NETKY.SK • 2 September 2020, 09:01 • 2 min
Norbert Gombos sa prebojoval do 2.kola US Open, Andrej Martin končí

NEW YORK- Slovenský tenista Norbert Gombos sa prvýkrát v kariére prebojoval do 2.kola dvojhry na grandslamovom turnaji, Slovák Andrej Martin nestačil na Alexa De Minaura.

slovakia

left justify in out

Výborný výkon Gombosa

V úvodnom kole US Open zdolal Moldavca Radua Albota 6:4, 6:1, 6:4.

Gombosovi vyšiel úvod stretnutia s Albotom a po rýchlom brejku sa ujal vedenia 3:0. Moldavec síce v ďalších minútach vyrovnal na 3:3, no koncovka prvého setu patrila Gombosovi, ktorý za stavu 5:4 súpera po druhý raz v zápase brejkol. Slovenský daviscupový reprezentant kvalitne servoval, pri dlhších výmenách dokázal Albota zatlačiť do defenzívy a zakončiť víťazným úderom. V druhom dejstve Gombos úplne ovládol dianie na dvorci a Albotovi odskočil na 5:0. O osude tretieho setu rozhodol Gombosov brejk v "maratónskom" piatom geme za stavu 2:2. Zverenec trénera Tibora Tótha vo Flushing Meadows nadviazal na triumf nad Albotom z challengeru vo francúzskom Orleans z roku 2016 a upravil vzájomnú bilanciu na 2:1. Jeho súperom v ďalšom kole bude Chorvát Marin Čilič.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Norbert Gombos (@gombes),

 

Andrej Martin na US Open končí

V 1.kole US Open narazil slovenský tenista Andrej Martin na Austrálčana Alexa De Minaura. Austrálčan si poradil s Martinom v 3 setoch 6:4, 6:3, 7:5. Vyššie postavený De Minaur ukázal od začiatku zápasu lepšiu kvalitu hry a postupuje do ďalšieho kola US Open. Martin mal šancu v 3.sete na vybojovanie si tiebreaku ale nezvládol posledný servis a stratil svoje podanie aj šancu na pokračovanie v turnaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona