Norbert Bödör a ďalší traja obvinení v kauze Dobytkár zostávajú vo väzbe

NETKY.SK • 30 August 2021, 13:15 • 2 min
Norbert Bödör a ďalší traja obvinení v kauze Dobytkár zostávajú vo väzbe

BRATISLAVA - Najvyšší súd zamietol sťažnosti obvinených v kauze Dobytkár, medzi ktorými je i Norbert Bödör. Obvinení z korupcie a legalizácie príjmov z trestnej činnosti tak naďalej zostávajú vo väzbe.

slovakia

left justify in out

"Sťažnosti obvinených M. K., Ľ. P., P. K. a N. B. proti uzneseniu ŠTS z 18. augusta 2021 zamietol ako nedôvodné a obvinených z obavy, že by na slobode mohli pokračovať v trestnej činnosti, ponechal vo väzbe aj po podaní obžaloby," priblížila hovorkyňa súdu Alexandra Važanová.

 

Súvisiaci článok: Bödör a spol. obvinení v kauze Dobytkár ostávajú vo väzbe

 

Rozhodnutie prijal senát v zložení  predseda Juraj  Kliment  a členovia Peter Hatala a Dana Wänkeová. Súd zároveň zamietol aj sťažnosť Norberta Bödöra proti uzneseniu ŠTS o nevylúčení sudcu Jána Hrubalu z konania a rozhodovania vo veci ako nedôvodnú. Obvinenia v kauze Dobytkár sa týkajú mimoriadne rozsiahlej korupcie na PPA, ktorá sa diala od roku 2013 do roku 2016 a aj v ďalšom období do roku 2020.

 

Možno vás zaujme: REPORTÁŽ: Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic sa vyjadril ku kauzám Dobytkár a Mýtnik 3

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona