Norah Jones je dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 11:39 • 2 min
Norah Jones je dvojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Americká džezová speváčka a skladateľka Norah Jones je dvojnásobnou matkou. Informáciu priniesol americký týždenník People, ktorému to potvrdil interpretkin hovorca. Pohlavie, meno či dátum narodenia bábätka však zatiaľ nie sú známe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná hudobníčka si totiž úzko stráži súkromie, pričom dodnes neukázala tvár ani neprezradila meno jej prvorodeného syna, ktorý sa narodil vo februári 2014.

 

Geetali Norah Jones Shankar vydala zatiaľ päť sólových štúdioviek - Come Away With Me (2002), Feels Like Home (2004), Not Too Late (2007), The Fall (2009) a Little Broken Hearts (2012), pričom prvé tri sa umiestnili na prvej priečke viacerých albumových rebríčkov vrátane USA a Veľkej Británie. V roku 2013 sa s hudobníkom Billiem Joeom Armstrongom predstavila s nahrávkou Foreverly. K jej najznámejším skladbám patria single Don't Know Why, Come Away With Me, Sunrise či Thinking About You. Speváčka má na konte deväť prestížnych hudobných cien Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies