Nora Mojsejová ostáva naďalej vo väzbe!

NETKY.SK • 17 December 2013, 13:50 • 2 min
Nora Mojsejová ostáva naďalej vo väzbe!

KOŠICE - Známa košická podnikateľka Nora Mojsejová, obvinená z daňových podvodov, ostáva aj naďalej vo väzbe.

slovakia

left justify in out

"Senát Krajského súdu v Košiciach dnes na neverejnom zasadnutí zrušil uznesenie sudcu pre prípravné konanie súdu prvého stupňa o prepustení Eleonóry Mojsejovej z väzby na slobodu," uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová.

Krajský súd podľa hovorkyne neprijal písomný sľub obvinenej na nahradenie väzby, ani jej návrh na nahradenie väzby dohľadom probačného úradníka.

Podnikateľka je vo vyšetrovacej väzbe od 3. septembra pre obavy z marenia trestného stíhania. Podľa vyšetrovateľov figurovala v organizovanej skupine, ktorá falšovala doklady a podávala nepravdivé daňové priznania. Na odpočtoch DPH mali obvinení takto získať vyše milión eur. Obvinená je aj v ďalších prípadoch.

Voči rozhodnutiu sudcu o jej prepustení na slobodu z novembra podala sťažnosť prokuratúra, vo veci tak rozhodoval krajský súd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies