Nór Svindal pre zranenie kolena nepôjde zjazd vo Wengene

NETKY.SK • 13 Január 2017, 15:46 • 2 min
Nór Svindal pre zranenie kolena nepôjde zjazd vo Wengene

WENGEN - Nórsky lyžiar Aksel Lund Svindal nenastúpi pre zranenie ľavého kolena na sobotňajší zjazd v rámci Svetového pohára vo švajčiarskom Wengene.

slovakia

left justify in out

"Bolo to ťažké rozhodnutie, ale dúfam, že správne," napísal na sociálnej sieti Instagram 34-ročný Svindal, ktorý by si mal koleno liečiť v rakúskom Innsbrucku.

 

Pre zjazdárov sú dve po sebe nasledujúce klasiky vo Wengene a v rakúskom Kitzbüheli vrcholom sezóny, o to náročnejšie bolo jeho rozhodnutie neštartovať. Svindal sa minulý rok dočkal na obávanom Lauberhorne prvého víťazstva v kariére, ale o týždeň neskôr si pri páde v Kitzbüheli roztrhol krížne väzy v kolene a musel ukončiť vynikajúco rozbehnutú sezónu.

 

Na svahy sa uplynulý december vrátil v top forme, keď vyhral podujatia SP vo francúzskom Val d'Isere a talianskom stredisku Val Gardena.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies