Nočný výlet na cudzom člne po L. Mare ho asi vyjde poriadne draho

NETKY.SK • 27 September 2011, 21:15 • 2 min
Nočný výlet na cudzom člne po L. Mare ho asi vyjde poriadne draho

Nočný výlet na cudzom člne po L. Mare ho asi vyjde poriadne draho

slovakia

left justify in out

img

Nezmyselný víkendový pokus o nočné prevezenie sa na cudzom člne po hladine vodného diela Liptovská Mara sa nevyplatil 27-ročnému mužovi z Topoľčian. Za toto neuvážené konanie mu hrozí až ročný trest odňatia slobody.
„Obvinený muž, ktorý pri Liptovskej Mare víkendoval s partiou, sa v nočných hodinách svojvoľne zmocnil odstaveného cudzieho člna so závesným motorom a pomocou pádiel sa začal vzďaľovať od brehu,“ opísala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Jana Balogová.
Nezákonné počínanie si všimli náhodní svedkovia i majiteľ odcudzeného člna. Privolaní policajti zaistili podguráženého páchateľa vzápätí po jeho návrate k brehu. Za neoprávnené používanie cudzej veci mu môže sudca v prípade uznania viny vymerať spomínaný až 12-mesačný pobyt za mrežami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies