Nominácie na Zlaté maliny za najhorší výkon vo filme vedie Transformers: Zánik

NETKY.SK • 14 Január 2015, 20:34 • 2 min
Nominácie na Zlaté maliny za najhorší výkon vo filme vedie Transformers: Zánik

LOS ANGELES - Nominácie na hollywoodske ceny nie sú vždy dobrá správa - ako dnes zistili tvorcovia filmu Transformers: Zánik. So siedmimi nomináciami je snímka na čele užšieho výberu na Zlaté maliny (Razzie), anticeny, ktoré oslavujú a zosmiešňujú "najhoršie počiny roka vo filme".

slovakia

left justify in out

Štvrté pokračovanie filmu Transformers kandiduje na Zlatú malinu za najhoršiu réžiu (Michael Bay), najhoršie pokračovanie, najhorší scenár a herecké výkony, ale najmä na hlavnú cenu za najhorší film.
     

Do užšieho výberu na cenu pre najhorší film sa ďalej dostali rodinná snímka Saving Christmas (v hlavnej úlohe Kirk Cameron), sci-fi triler Left Behind, dobrodružný film Herkules: Zrod legendy a Ninja korytnačky.
     

Cameron Diazová bola nominovaná za najhorší herecký výkon v dvoch kategóriách: v hlavnej postave vo filmoch Jedna za všetky a Sex Tape a vo vedľajšej postave v rodinnom muzikáli Annie.
     

Zlaté maliny, známe pod skráteným anglickým názvom Razzies (z pôvodného Golden Raspberries), sa udeľujú od roku 1980, tento rok tak ide o 35. ročník. Ich laureátov vyhlásia v predvečer prestížnych Oscarov, v sobotu 21. februára, pripomenula tlačová agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies