Nominácie na Grammy budú známe 30. novembra, galavečer bude 12. 2. 2012

NETKY.SK • 22 Jún 2011, 08:51 • 2 min
Nominácie na Grammy budú známe 30. novembra, galavečer bude 12. 2. 2012

Nominácie na Grammy budú známe 30. novembra, galavečer bude 12. 2. 2012

slovakia

left justify in out

img

Multifunkčná hala Staples Centre, v ktorej svoje ligové stretnutia hrávajú aj hokejisti Los Angeles Kings či basketbalisti Lakers a Clippers, bude i na budúci rok dejiskom slávnostného udeľovania prestížnych hudobných cien Grammy.
      Nominácie na ocenenia sa verejnosť dozvie 30. novembra 2011. Slávnostný galavečer, počas ktorého sa to už tradične na scéne aj v hľadisku hemží celebritami zo šoubiznisu, prinesie televízia CBS 12. februára 2012 v priamom prenose nielen do amerických domácností, ale priblíži ho aj hudobným nadšencom v mnohých krajinách sveta.
     Informovali o tom v utorok organizátori z americkej Národnej akadémie hudobného umenia a vied (NARAS).
      V apríli došlo k podstatnému zníženiu celkového počtu kategórií,  k zlúčeniu viacerých z nich i úplnému zrušeniu niektorých. Namiesto 109 víťazov tak vo februári 2012 prevezme pri 54. udeľovaní Grammy renomované ocenenia v podobe malých gramofónikov celkovo 78 víťazov jednotlivých kategórií. Cieľom tohto kroku bolo zvýšenie konkurencie v jednotlivých kategóriách a väčšia prehľadnosť súťaženia tých najlepších.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies