Nominácie na Billboard Music Awards ovládol The Weeknd

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 19:49 • 2 min
Nominácie na Billboard Music Awards ovládol The Weeknd

LONDÝN - Kanadský spevák The Weeknd dominoval nomináciám na tohtoročné Billboard Music Awards.

slovakia

left justify in out

Rodák z Toronta získal celkovo 19 nominácií, odniesť si však bude môcť len 16 cien, keďže v kategórii Top Hot 100 pieseň má nominované dve skladby a v Top R&B pieseň až tri piesne. Okrem toho môže uspieť napríklad v kategóriách Top umelec, Top interpret, Top umelec rebríčka Billboard 200,Top umelec rebríčka Hot 100, Top umelec rozhlasových piesní, Top R&B umelec či Top R&B album za štúdiovku Beauty Behind The Madness.


Justin Bieber má 12 nominácií, ale v kategórii Top streamovaná pieseň (audio) má dve nahrávky - Sorry a What Do You Mean, o jednu menej majú rapper Drake a Fetty Wap. Speváčky Taylor Swift a Adele sa zase uchádzajú o osem cien. Všetci interpreti okrem 24-ročného Fetty Wapa sa pridali k The Weekndovi v kategórii Top umelec.


V kategórii nováčikov získali nominácie Fetty Wap,OMI, Charlie Puth, Silentó a Bryson Tiller. Top interpretom sa okrem 26-ročného Kanaďana môžu stať Justin Bieber, Drake, Fetty Wap a Ed Sheeran, v ženskej kategórii sa stretli Adele, Selena Gomez, Ariana Grande, Rihanna a Taylor Swift. Za Top duo alebo skupinu vyhlásia Maroon 5, One Direction, twenty one pilots, The Rolling Stones a U2. Ceremoniál sa bude konať 22. mája v T-Mobile Arene v Las Vegas a sprevádzať ním budú rapper a herec Ludacris a speváčka Ciara.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies