Nominácie na Billboard Music Awards ovládli Imagine Dragons

NETKY.SK • 10 Apríl 2014, 11:30 • 2 min
Nominácie na Billboard Music Awards ovládli Imagine Dragons

LOS ANGELES - Americká rocková kapela Imagine Dragons získala trinásť nominácií na tohtoročné Billboard Music Awards. Z ceremoniálu, ktorý sa bude konať 18. mája v Las Vegas, si však bude môcť odniesť maximálne dvanásť cien, keďže v kategórii Najlepšia rocková skladba získali nomináciu až dve jej piesne.

slovakia

left justify in out

Imagine Dragons sa okrem toho uchádzajú o prvenstvo napríklad aj v kategóriách Interpret roka, Najlepšie duo alebo skupina či Najlepší rockový album za štúdiovku Night Visions (2012).

 

O jednu nomináciu menej získali novozélandská speváčka Lorde a spevák Justin Timberlake. Nasledujú Katy Perry s desiatimi a Miley Cyrus a duo Macklemore & Ryan Lewis, ktorí majú zhodne po deväť nominácií. Interpretom roka sa okrem Imagine Dragons môžu stať aj Miley Cyrus, Bruno Mars, Katy Perry a Justin Timberlake. V kategórii Nováčik roka sú nominovaní Bastille, Capital Cities, Ariana Grande, Lorde a Passenger, päticu nominovaných mužských interpretov tvoria Luke Bryan, Drake, Eminem, Bruno Mars a Justin Timberlake, medzi ženami sú to zas Beyoncé, Miley Cyrus, Lorde, Katy Perry a Rihanna. V kategórii Najlepšie duo alebo skupina sú spolu s Imagine Dragons nominovaní aj Florida Georgia Line, Macklemore & Ryan Lewis, One Direction a OneRepublic. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona