Nohavica pobavil Slovákov aj Piesňou smutného hokejistu

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 15:30 • 2 min
Nohavica pobavil Slovákov aj Piesňou smutného hokejistu

OSTRAVA - Oddychový deň na 79. majstrovstvách sveta v Česku padol hráčom slovenskej hokejovej reprezentácie vhod.

slovakia

left justify in out

 Ešte pred spoločnou večerou mimo hotelovej jedálne si celý tím SR užil súkromný koncert známe pesničkára Jaromíra Nohavicu.

 

"Koncert bol veľmi príjemný, pán Nohavica nám zahral aj smutnejšie aj veselšie pesničky. Také príjemné posedenie. Potom sme mali klasickú českú večeru. Bolo to trochu iné, ako máme stále - cestoviny, kura a ryža. Viacero chlapcov malo sviečkovú a podobne, ja som to mal doma po príchode zo Švédska, preto som si vybral bravčovú kotletu. Ako predjedlo sme mali aj trošku tataráku. Bolo to síce ťažšie jedlo, ale spalo sa dobre," prezradil brankár Július Hudáček, ktorý na svoj premiérový štart na MS stále len čaká. 

 

Jeho brat Libor takisto poznal pár piesní z repertoáru jedného z najznámejších obyvateľov Ostravy. "Nakoniec zahral Pieseň smutného hokejistu a bolo to skvelé," prezradil. Ofenzívna hviezda slovenského mužstva Marián Gáborík si koncert tiež užil. "Poznám nejaké jeho pesničky. Bolo to fajn spestrenie. Pieseň smutného hokejistu som počul prvýkrát, bolo to celkom zaujímavé. Jaromír Nohavica je dosť kontroverzný, pretože povie, čo má na srdci a v tom ho uznávam. Zložil viacero takých pesničiek a nebojí sa vyjadriť svoje názory," poznamenal útočník tímu zámorskej NHL Los Angeles Kings. 

 

Kapitán Tomáš Kopecký bol koncertom nadšený. "Klobúk dole. Vedel som, kto to je. Počul som jeho pesničky a viem, že sa to hrá pri ohni. Ak človek počúva niektoré skladby, majú hlavu aj pätu. Som veľmi rád, že som niečo také zažil," poznamenal odchovanec trenčianskeho hokeja. 

 

Súkromný koncert pre svojich zverencov pripravil tréner Vladimír Vůjtek, ktorý býva iba niekoľko kilometrov od Ostravy v Klimkoviciach. "Ja som si celú akciu poriadne užil. Jarka poznám dlho a bol som na pár jeho koncertoch. Hlavné je, že si to užili hráči, môžete sa ich opýtať. Jarda je šoumen, chlapcov pobavil," prezradil kouč Vůjtek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies