Noga a Skrúcaný nahrali remake skladby Tequila Jumbo

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 10:49 • 2 min
Noga a Skrúcaný nahrali remake skladby Tequila Jumbo

BRATISLAVA - Slovenskí herci, humoristi a moderátori Štefan Skrúcaný a Miro Noga nahrali remake vlastnej skladby Tequila Jumbo.

slovakia

left justify in out

Nahrávka pôvodne vyšla v roku 1993. Na jej novej verzii sa podieľal kubánsky spevák Lazaro de Jesús Hodelin Thomas. Autorom hudby je Gabriel Dušík, o text sa postaral Stano Gurka.


"S Lazarom sme sa spoznali asi pred piatimi rokmi a remake nášho hitu Tequila Jumbo je prvým pokusom o pravidelnejšiu spoluprácu. Bol to veľký hit 90. rokov, no vtedy to bola len akási slovenská predstava Karibiku a latinskoamerickej muziky. Teraz to má ozajstnú karibskú atmosféru a formu skladby 21. storočia. V štúdiu bola skvelá nálada, výborne sme sa bavili a verím, že táto nálada a pohoda sa preniesla aj do nahrávky. Naši kubánski priatelia vdýchli skladbe typickú kubánsko-karibskú atmosféru so španielskym spevom, pokrikmi, ale aj reggeatonom a novou melódiou,“ prezradil Skrúcaný.


Speváci k remakeu skladby ponúkli aj videoklip, ktorý zverejnili prostredníctvom služby YouTube. V klipe sa objavia aj zábery z pôvodného videoklipu. Na novinku chce Skrúcaný nadviazať ďalšou skladbou. "Koncom leta chceme nahrať úplne novú pesničku Pressburg boys, teda Prachy sú prachy. Nahrávať ju budeme so známym slovenským rapperom. Okrem toho chceme s Mirkom pripraviť hudobno-zábavnú šou ako spomienku na našu dlhoročnú spoluprácu. A Tequila Jumbo ako typicky letná, veselá pieseň plná energie a radosti zo života je ideálne hudobné predjedlo,“ povedal Skrúcaný o plánoch do budúcna.

 

 

 

Štefan Skrúcaný účinkuje predovšetkým v televíznych a rozhlasových reláciách. Spolu s Mirom Nogom, Jaroslavom Filipom, Stanom Radičom a Rasťom Piškom sa venoval politickej satire. Zahral si napríklad v rozprávke Plavčík a Vratko (1981) alebo v seriáloch Alžbetin dvor (1986) či Panelák (2007-2015). S Mirom Nogom nahral niekoľko hudobných albumov.


Miro Noga absolvoval štúdium herectva na bratislavskej VŠMU. Okrem dlhoročnej spolupráce so spomínaným Skrúcaným je od roku 1990 členom bratislavskej Astorky ´90. Účinkoval vo filmoch Utekajme, už ide! (1986), Polepetko (1986), Mahuliena, zlatá panna (1987), Sedem jednou ranou (1988), Bumerang (1996), Rivers of Babylon (1998), Hanele (1999), Rukojemník (2014) či Sedem zhavranelých bratov (2015). V roku 2011 získal divadelnú cenu DOSKY za stvárnenie hlavnej mužskej postavy v inscenácii hry Ondreja Šulaja Gazdova krv, ktorú uviedlo Divadlo Astorka Korzo ´90 Bratislava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies