Noga a Skrúcaný chystajú návrat!

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 10:23 • 2 min
Noga a Skrúcaný chystajú návrat!

BRATISLAVA - Podľa denníka Nový Čas sa humoristické duo po desiatich rokoch vracia na scénu. Miro Noga (54) a Štefan Skrúcaný (54) plánujú turné po Slovensku, kde zaznejú ich najznámejšie hity aj novinky.

slovakia

left justify in out

"Máme pripravený zábavný program, ktorým by sme s Mirkom rozlúčili s divákmi a fanúšikmi", prezradil denníku Skrúcaný. "Bude to program našich najväčších hitov a najlepších scénok a pribudnú tam aj nové záležitosti", dodal zabávač, ktorý si však nebol istý, či Noga ponuku prijme.

 

Miro Noga je však nadšený, uvádza denník. "Aj mne to dávnejšie napadlo, že by sme urobili spoločnú šnúru. Stretávam veľa ľudí, dokonca aj z mladšej generácie, ktorí majú radi naše pesničky, lebo boli originálne a vtipné. Takže by som do toho aj šiel", neskrýval radosť herec, ktorého aktuálne zamestnávajú najmä predstavenia v divadle Astorka.

 

Miroslav Noga & Štefan Skrúcaný - Tequila Jumbo

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies