Noel Gallagher's High Flying Birds zverejnili nový videoklip

NETKY.SK • 24 Október 2014, 12:26 • 2 min
Noel Gallagher's High Flying Birds zverejnili nový videoklip

BRATISLAVA - Britská formácia Noel Gallagher's High Flying Birds zverejnila videoklip k piesni In The Heat Of The Moment.

slovakia

left justify in out

O réžiu novinky, v ktorej kapela prezentuje skladbu v miestnosti so svetlami a parou, sa postaral Ollie Murray a o produkciu Jamie Clark.

 

Pieseň In The Heat Of The Moment je prvým singlom z albumu Chasing Yesterday, ktorý kapela plánuje vydať 2. marca. Nahrávka ponúkne desať piesní, pričom deluxe edícia bude o štyri skladby bohatšia. V piesni Ballad Of The Mighty I, ktorá bude druhým singlom, hosťuje Johnny Marr, známy aj z už nefungujúcej kapely The Smiths. O produkciu novinky sa postaral líder formácie Noel Gallagher, ktorý sa preslávil ako gitarista už nefungujúcich Oasis. 

 

 

Štyridsaťsedemročný Noel Gallagher pôsobil v Oasis od roku 1991 a s formáciou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi Noelom a jeho bratom, spevákom Liamom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. Noel neskôr založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds, s ktorou vydal v roku 2011 prvú, eponymnú štúdiovku. Z albumu, ktorý dobyl UK Chart, pochádzajú single The Death Of You And Me, AKA... What A Life!, If I Had A Gun..., Dream On a Everybody's On The Run. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona