Noel Gallagher's High Flying Birds majú nový singel

NETKY.SK • 14 Október 2014, 13:38 • 2 min
Noel Gallagher's High Flying Birds majú nový singel

LONDÝN - Britská formácia Noel Gallagher's High Flying Birds zverejnila skladbu In the Heat of the Moment. Ide zároveň o prvý singel z albumu Chasing Yesterday, ktorý kapela plánuje vydať 2. marca 2015.

slovakia

left justify in out

Nahrávka ponúkne desať piesní, pričom deluxe edícia bude o štyri skladby bohatšia. V záverečnej Ballad Of The Mighty I, ktorá bude druhým singlom, hosťuje Johnny Marr, známy aj z už nefungujúcej kapely The Smiths. O produkciu novinky sa postaral líder formácie Noel Gallagher, ktorý sa preslávil ako gitarista už nefungujúcich Oasis.

 

Štyridsaťsedemročný Noel Gallagher pôsobil v Oasis od roku 1991. S formáciou vydal radové albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi Noelom a jeho bratom, spevákom Liamom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. 

 

Noel neskôr založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds, s ktorou vydal v roku 2011 prvú, eponymnú štúdiovku. Z albumu, ktorý dobyl UK Chart, pochádzajú single The Death of You and Me, AKA... What a Life!, If I Had a Gun..., Dream On a Everybody's on the Run. 

 

 


Tracklist albumu Noel Gallagher's High Flying Birds - Chasing Yesterday: 
01 Riverman 
02 In the Heat of the Moment 
03 The Girl with X-Ray Eyes 
04 Lock All the Doors 
05 The Dying of the Light 
06 The Right Stuff 
07 While the Song Remains the Same 
08 The Mexican 
09 You Know We Can't Go Back 
10 Ballad of the Mighty I



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies