Noel Gallagher dostal od fanúšika portrét svojho brata Liama

NETKY.SK • 9 Apríl 2015, 16:35 • 2 min
Noel Gallagher dostal od fanúšika portrét svojho brata Liama

BRATISLAVA - Britský hudobník Noel Gallagher dostal od jedného zo svojich juhokórejských fanúšikov portrét svojho mladšieho brata Liama, s ktorým v minulosti pôsobil v kapele Oasis.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak minulý týždeň na letisku v Soule, kam 47-ročný Noel priletel v rámci svojho aktuálneho svetového turné k novému albumu Chasing Yesterday (2015). Hudobník o kurióznom darčeku informoval na svojej oficiálnej webstránke a taktiež v rozhovore pre denník The Korea Herald. "Bolo to naozaj veľmi zábavné. Takmer som sa došťal, aké to bolo vtipné," uviedol.

 

Noel Gallagher pôsobil v Oasis od roku 1991. S formáciou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a spomínaným Liamom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu. Noel neskôr založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds, s ktorou vydal v roku 2011 eponymnú štúdiovku. Z albumu, ktorý dobyl UK Chart, pochádzajú single The Death Of You And Me, AKA... What A Life!, If I Had A Gun..., Dream On a Everybody's On The Run. Druhý album s názvom Chasing Yesterday uviedli na trh koncom februára. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies