Nočný požiar lokalizovalo nadránom 36 príslušníkov HaZZ

NETKY.SK • 5 Marec 2012, 07:23 • 2 min
Nočný požiar lokalizovalo nadránom 36 príslušníkov HaZZ

Nočný požiar lokalizovalo nadránom 36 príslušníkov HaZZ - Slovensko Nočný požiar v Sládkovičove spôsobil škodu majiteľovi objektu v areáli bývalého skladu cukru vo výške cca 500. 000 eur.

slovakia

left justify in out

img

Nočný požiar v Sládkovičove spôsobil škodu majiteľovi objektu v areáli bývalého skladu cukru vo výške cca 500.000 eur. Informoval TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
      "Požiar nahlásili v piatok (2.3.) o 23.16 h. Na miesto udalosti sme postupne vysielali jednotky z hasičských staníc Galanta, Sereď, Trnava, Dunajská Streda, Šaľa a Senec. Spolu zasahovalo 11 cisternových vozidiel," konštatoval Peťko s tým, že hasiči nasadili aj výškovú techniku a pracovnú plošinu. Požiar lokalizovalo nad ránom 36 príslušníkov HaZZ a šesť členov dobrovoľnéhohasičského zboru.
      Ako hovorca uviedol dnes v doobedňajších hodinách pokračujú hasičské práce na troch stanovištiach, voda je zabezpečovaná kyvadlovou dopravou. "Príčina požiaru je v štádiu vyšetrovania. Na mieste udalosti sú prítomní členovia  Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR ako aj krajský a okresný zisťovateľ HaZZ," uviedol.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona