Nočný požiar domu v okrese Senec si vyžiadal dva životy

NETKY.SK • 24 Február 2023, 10:39 • 2 min
Nočný požiar domu v okrese Senec si vyžiadal dva životy

BRATISLAVA - Nočný požiar rodinného domu v obci Kráľová pri Senci nahlásený v piatok krátko po 2.00 h si vyžiadal dva životy. Jedna osoba sa zranila. Škodu na majetku predbežne vyčíslili na 100.000 eur. Príčina požiaru je v štádiu zisťovania. Hasičský a záchranný zbor (HaZZ) o tom informoval na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Požiar sa rozšíril z izby na druhom podlaží aj na strechu domu. V čase príjazdu hasičských jednotiek sa jedna osoba nachádzala už mimo domu a do opatery ju prevzali zdravotní záchranári. Súbežne s hasením požiaru hasiči vyhľadávali aj ďalšie dve osoby, ktoré sa mali nachádzať v dome," priblížili hasiči. Dom hasili súčasne z vonkajšej strany i zvnútra. Jednu osobu našli bez známok života. Vyhľadávanie ďalšej osoby a pohyb hasičov na požiarisku komplikovali sutiny z prepadnutej konštrukcie stropu. Zo sutín neskôr vytiahli aj druhú osobu bez známok života. Pri udalosti zasahovalo 16 hasičov so siedmimi kusmi techniky, a tiež členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona