Nočná jazda troch mladíkov sa skončila tragicky

NETKY.SK • 3 Jún 2012, 22:17 • 2 min
Nočná jazda troch mladíkov sa skončila tragicky

Nočná jazda troch mladíkov sa skončila tragicky - Doprava Dvaja mŕtvi a tretí ťažko zranený v nemocnici - to je dôsledok dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 2. júna v noci v obci Šipice v okrese Krupina.

slovakia

left justify in out

img

Dvaja mŕtvi a tretí ťažko zranený v nemocnici - to je dôsledok dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 2. júna v noci v obci Šipice v okrese Krupina. Ako TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, auto havarovalo po prejazde zákrutou, pričom všetkých troch pasažierov vymrštilo mimo vozidla. Policajti vyšetrujú aj to, kto vlastne šoféroval. Doteraz neznámy vodič z trojčlennej posádky viedol Audi A6 v smere od obce Hontianske Tesáre na Ladzany. V obci Šipice počas prejazdu miernou pravotočivou zákrutou prešiel s vozidlom do protismeru, kde zišiel vľavo do priekopy. Prednou častou vozidla narazil do premostenia. Auto pokračovalo cez trávu a ostalo prevrátené na streche v zrúcanine rodinného domu. "Pri dopravnej nehode došlo k vymršteniu osádky mimo vozidla, pričom 25-ročný Michal z Banskej Bystrice a 19-ročný Filip z Hontianskych Tesár na následky devastačných zranení na mieste dopravnej nehody podľahli. Devätnásťročného Milana z Hontianskych Tesár previezli s ťažkými zraneniami do Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Vzhľadom na to, že osádka sa po nehode vo vozidle nenachádzala, nie je možné teraz presne určiť vodiča vozidla. U zraneného Milana bol nariadený odber krvi, u ďalších dvoch usmrtených mužov sa bude požitie alkoholu zisťovať pri nariadenej súdnej pitve," informovala Faltániová. Pri dopravnej nehode, ktorú policajti vyšetrujú v spolupráci so znalcami z odboru cestnej dopravy a odboru zdravotníctva, vznikla na vozidle škoda 10.000 eur.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies