Nocerino napokon do Turína

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 10:19 • 2 min
Nocerino napokon do Turína

TURÍN - Taliansky futbalový reprezentant Antonio Nocerino strávi nadchádzajúce obdobie svojej hráčskej kariéry v FC Turín, kam odchádza na ročné hosťovanie z AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Nocerino bol druhú polovicu uplynulej sezóny na hosťovaní vo West Hame United, pričom v drese účastníka anglickej Premier League dvakrát nastúpil v základnej zostave a osemkrát sa objavil na ihrisku ako striedajúci hráč. Podľa pôvodných informácií chceli "kladivári" získať 29-ročného stredopoliara na trvalý prestup, ale v stredu turínsky klub oznámil, že si zabezpečil jeho služby. "Chcem sa poďakovať všetkým Milánčanom, každému, s kým som spolupracoval a aj všetkým priaznivcom ´rossoneri´. V Miláne robí rozdiel skutočne ľudský prístup," uviedol Nocerino, ktorý začal svoju kariéru v Juventuse. Po príchode z Palerma v roku 2011 odohral za milánsky AC 72 ligových duelov a dosiahol v nich 12 gólov. Na konte má 15 reprezentačných štartov za Taliansko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies