Nocadeň pokrstili v Bratislave album Pozemskí astronauti

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 14:07 • 2 min
Nocadeň pokrstili v Bratislave album Pozemskí astronauti

BRATISLAVA - Slovenská kapela Nocadeň pokrstila v sobotu večer v bratislavskom klube KC Dunaj svoj aktuálny album Pozemskí astronauti. Štvorica hudobníkov potešila počas približne hodinového koncertu fanúšikov novými skladbami i viacerými časom overenými a dobre známymi hitmi.

slovakia

left justify in out

Novú štúdiovku uviedla do života speváčka Katarína Knechtová havraním perím. "Je mi veľkou cťou a potešením, že môžem uviesť do života toto krásne hudobné dieťa a uvítať ho do hudobnej rodiny,“ povedala počas krstu interpretka, ktorá je zároveň dlhoročnou fanúšičkou známej kapely. "Toto nie sú len výborní muzikanti, ale sú to moji kamaráti a ja im fandím odkedy vznikli. Nesklamali ma ani raz a ani týmto albumom, takže ja im veľmi pekne ďakujem za to, že som sa mohla stať prvou krstnou mamou, pretože stále mali údajne samých krstných otcov,“ poznamenala. "Je to krásne CD a ja verím, že budú ďalej hrať - a veľa hrať, lebo my ich tu chceme,“ dodala Knechtová.


Fanúšikovia Nocadeň podľa slov speváka Rasťa Kopinu už miestami pochybovali, že album skutočne vyjde. Obľúbená košická formácia však nesklamala a po siedmich rokoch uzrelo svetlo sveta deväť nových skladieb. "Ľudia možno už ani neverili, že ten album vyjde, aj my sme začali chvíľami pochybovať, či ho dokončíme alebo nie, a keď to už nikto nečakal, tak sme s ním prišli a prišli sme pomerne vo veľkej sile,“ poznamenal Kopina v rozhovore pre agentúru SITA.


Kapela pokrstí nový album ešte raz, a to 30. mája v ateliéri Woont v Košiciach.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies