Noc s legendou bude nezabudnuteľná

NETKY.SK • 8 Marec 2020, 11:07 • 2 min
Noc s legendou bude nezabudnuteľná

BRATISLAVA – Jaromír Jágr momentálne bojuje o záchranu svojho tímu v českej extralige. Hokejový velikán zaznamenáva body takmer v každom zápase, palce mu držia fanúšikovia, hokejová rodina, ale i priatelia, ktorí sa predstavia na Noci s legendou v Bratislave. O tom, že to bude nezabudnuteľná noc, napovedá aj zaujímavý zoznam hostí. Fanúšikovia si budú môcť zaspievať veľké slovenské a české hity!

slovakia

left justify in out

Zoznam hostí na Noc s legendou s Jaromírom Jágrom, ktorú bude hostiť Bratislava v júni, je už takmer kompletný. Noc sľubuje nielen športový, ale aj hudobný zážitok. Legendárny hokejista je totiž známy tým, že je milovníkom nielen českej ale aj slovenskej hudby. Tá ho veľakrát sprevádza aj pred dôležitými zápasmi. A sprevádzať ho bude aj večerom, ktorý bude niečo ako netradičný hokejový zápas rozdelený na tri tretiny. Za českú stranu na pódiu vystúpi skupina Lehkej Pokondr a tiež známy spevák Richard Krajčo zo skupiny Kryštof. Ten s radosťou prijal pozvanie hokejistu zaspievať na Noci s legendou, no Jaromír Jágr mu na oplátku sľúbil účasť na Richardovom letnom kempe, kde sa hokejista predstaví v roli kuchára.

 

Slovenské piesne na podujatí zaznejú v podaní nestarnúceho obľúbeného speváka Petra Nagya. „Jaromír Jágr je fenomén. Je to človek, ktorý robí Českej republike veľmi dobré meno nielen ako slávny športovec, ale aj ako človek. Bude mi cťou vystúpiť v jeho programe, teším sa,“ neskrýva nadšenie slovenský spevák, ale ani samotný hokejista, ktorý je veľký fanúšik slovenskej hudby. Veľakrát si práve svoje príbehy na instagrame spestrí práve piesňami Petra Nagya.

 

img

 

No nielen československí interpreti, ako už organizátori pred časom prezradili, na pódiu sa predstaví aj hosť z Ruska, mladý talentovaný spevák Yarko Yaromir. "Keď som hral v Rusku, dostalo tam kvôli mne veľa malých chlapcov meno Yaromir. Jeden z nich je úžasný spevák. Občas mi pošle nejakú svoju pieseň," zaspomínal na obdobie svojho ruského angažmánu Jaromír Jágr. Vtedy z neho v Rusku fanúšikovia doslova šaleli a niekoľko stoviek bábätiek tam skutočne dostalo meno podľa hviezdneho hokejistu. A práve Yarko Yaromir, ktorý naspieval hokejovej legende aj pieseň k nedávnym narodeninám, sa predstaví so svojim hlasom aj v Bratislave.

 

Netreba ale zabúdať, že noc je venovaná športovej legende. Hokejová šesťdesiat osmička bude priamo na pódiu otvorene rozprávať o svojom živote a odpovedať na otázky fanúšikov. Noc ponúkne zaujímavé spojenia a príbehy nielen legendárneho českého hokejistu, ale aj niektorých športových osobností. Jedným z avizovaných hostí bude aj česko-slovenská jednotka v MMA Attila Végh. Okrem neho sa fanúšikovia môžu tešiť aj na ďalšie svetoznáme meno, ktoré majú organizátori ešte v talóne a už čoskoro ho prezradia. Isté je, že tento hosť určite ulahodí nielen hokejovým či športovým nadšencom.

 

NOC S LEGENDOU s JAROMÍROM JÁGROM sa koná 14.júna v Edison parku v Bratislave. Posledné lístky sú ešte k dispozícii v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event/Noc-s-legendou-Jaromir-Jagr

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona