Noc bez slovenských bodov, Sekera a Meszároš s výhrami

NETKY.SK • 16 November 2011, 00:26 • 2 min
Noc bez slovenských bodov, Sekera a Meszároš s výhrami

Noc bez slovenských bodov, Sekera a Meszároš s výhrami

slovakia

left justify in out

img

Obaja Slováci v noci na utorok sa v rámci trojzápasového programu zámorskej hokejovej NHL tešili z víťazstiev svojich tímov, i keď nebodovali. Philadelphia obrancu Andrej Meszároša vyhrala v Caroline 5:3 a Buffalo Andreja Sekeru zdolalo Montreal na jeho ľade 3:2 po nájazdovom rostrele. 
Meszároš strávil na ľade viac než 19 minút a štatistiky si obohatil po dve strely, trestné minúty i plusové body. V drese Flyers sa presadil dvoma gólmi a asistenciou Claude Giroux, Chris Pronger pridal tri gólové nahrávky. 
V prípade Buffala v Montreale rozhodol v záverečnom vyvrcholení zápasu Brad Boyes, pričom Canadiens šli do tretej tretiny v dvojgólovom náskoku, no ten udržať nedokázali. V bránke domácich nestál Peter Budaj, 30 zákrokov tímovej jednotky Careyho Pricea stačilo na zisk bodu. 
V treťom zápase prerušil Winnipeg 5-zápasovú šnúru prehier, keď triumfoval doma nad Tampou Bay 5:2. Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies