No Name zverejnili skladbu S Láskou

NETKY.SK • 3 September 2015, 10:18 • 2 min
No Name zverejnili skladbu S Láskou

BRATISLAVA - Slovenská kapela No Name predstavila skladbu S Láskou. Autorom novinky je spevák skupiny Igor Timko.

slovakia

left justify in out

"Čím viac si uvedomujeme, že človek dokáže plnohodnotne žiť len vtedy, keď je milovaný. Skrátka všetko sa dá, ale ustáť to vieme len s láskou. Nová pieseň S Láskou je z môjho autorského pera a hudba aj text vznikali súčasne. Tento spôsob tvorby považujem za najlepší, pretože hudba s textom dozrievajú tým najprirodzenejším spôsobom. Navyše to, že v našej kapele sú autori, ktorí sú disponovaní textovo aj hudobne, nám dáva pocit slobody. Preto nie sme odkázaní na externých skladateľov," povedal.

 

Formácia k piesni ponúkla lyric video, pripravuje však aj oficiálny videoklip. "Na klip sme oslovili Juraja Lehotského. Obhliadky nových lokácií do klipu sme absolvovali na konci prázdnin," uviedol Timko.

 

 

Skladba S Láskou je zároveň ďalším singlom z očakávaného rovnomenného albumu, ktorý kapela plánuje vydať 5. októbra. Z nahrávky pochádza aj pieseň Povedz mi. Skupina nahrávala album v zostave Igor Timko (spev), Dušan Timko (gitara), Roman Timko (gitara), Ivan Timko (bicie), Vilo Gutray (basgitara) a Zoli Sallai (klávesy). V niekoľkých skladbách hosťuje na basgitaru aj Martin Gašpar. "V dnešných moderných spôsoboch ponímania hudby je pomaly netradičné už aj to, že kapela hráva na živých - reálnych hudobných nástrojoch. Samozrejme, že si v štúdiu pomáhame technológiami, bez nich to už v súčasnosti nejde," vyjadril sa líder kapely, ktorá plánuje začiatkom budúceho roka vyraziť na turné.

 

No Name vznikli v roku 1996 v Košiciach a debutový, eponymný album vydali v roku 1998. Nadviazali naň nahrávkami ako Počkám si na zázrak (2000), Oslávme si život (2001), Slová do tmy (2003), Čím to je (2005), V rovnováhe (2008) či Nový album (2011). Vlani ponúkli akustický komplet zo série G2 Acoustic Stage.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies