No Name vyrazia v októbri na akustické turné

NETKY.SK • 29 September 2014, 14:52 • 2 min
No Name vyrazia v októbri na akustické turné

BRATISLAVA - Slovenská skupina No Name vyrazí v októbri na akustické turné, v rámci ktorého sa jej členovia predstavia vo viacerých slovenských a českých mestách.

slovakia

left justify in out

Tri akustické koncerty už odohrali začiatkom roka v Brne, Plzni a Uherskom Brode. Teraz majú pred sebou ďalších 19 koncertov, ktoré odštartujú 7. októbra v Tábore. Slovenskí fanúšikovia a fanúšičky si budú môcť kapelu vypočuť 7. novembra v Michalovciach, 16. decembra v Trenčíne, 17. decembra v Bratislave a 21. decembra v Košiciach. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

 

"Akustické verzie našich piesní sme si nechávali na správny čas. Pretože sme takéto spracovanie našej hudby považovali za akýsi 'patron', ktorý je možné v rámci kariéry vypáliť málokrát. No a počkať si na ten správny moment sa oplatilo,” vyjadril sa líder skupiny Igor Timko. "Na programe sme pracovali takmer polroka, preto sme radi, že to diváci oceňujú, a že sa naše akustické koncerty vypredávajú,“ dodal Timko. 

 

No Name vydali pred tromi rokmi DVD No Name Tour 2011, ktoré zaznamenáva záverečné vystúpenie ich turné z roku 2011. Šesťčlenná skupina okrem toho pred Vianocami v roku 2012 potešila fanúšikov aj dvojdiskovou kolekciou Love Songs, ktorá obsahuje výber najlepších skladieb nielen o partnerskej láske, ale aj láske k životu. Zatiaľ posledná štúdiovka kapely vyšla ešte na jeseň v roku 2011 pod názvom Nový album. Vo februári tohto roka vydali akustický komplet zo série G2 Acoustic Stage. 

 

Informácie pochádzajú od Nory Krchňákovej z agentúry Propaganda House a z archívu agentúry SITA. 


Termíny koncertov No Name Acoustic Tour 2014: 
7. októbra - Tábor 
8. októbra - České Budějovice 
9. októbra - Příbram 
14. októbra - Tachov 
15. októbra - Nový Bor 
16. októbra - Kutná Hora 
17. októbra - Třinec 
22. októbra - Ústí nad Orlicí 
23. októbra - Náchod 
29. októbra - Olomouc 
7. novembra - Michalovce 
15. novembra - Praha 
11. decembra - Ostrava 
13. decembra - Karlovy Vary 
14. decembra - Český Těšín 
15. decembra - Zlín 
16. decembra - Trenčín 
17. decembra - Bratislava 
21. decembra - Košice



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies