No Name v Bratislave pokrstili album S Láskou

NETKY.SK • 9 Október 2015, 09:46 • 2 min
No Name v Bratislave pokrstili album S Láskou

BRATISLAVA - Slovenská kapela No Name po stredajšom krste v Prahe uviedla svoj nový album S Láskou do života aj vo štvrtok v kníhkupectve Panta Rhei v bratislavskom Auparku.

slovakia

left justify in out

Štúdiovku tentoraz pokrstil herec Dušan Jamrich odrecitovaním textu piesne Všetko, ktorá sa na albume nachádza ako deviata v poradí. Po skončení krstu herec zároveň frontmanovi No Name Igorovi Timkovi podaroval symbolického slávika, pričom svoj dar odôvodnil slovami "Nech ti to stále spieva".

 

img


Jamrich sa s No Name zoznámil pred rokmi v rozhlase pri nahrávaní relácie, v ktorej podľa vlastných slov už vtedy recitoval ich texty. „Raz sme v rozhlase nahrávali spolu reláciu, kde som recitoval ich texty. Oni sami boli prekvapení, pretože možno niektoré texty mysleli v rámci svojho veku a videnia sveta celkom inak, ako som ich podal ja. Zrazu zistili, ako ich môže vnímať starší človek so svojimi skúsenosťami. Už vtedy ma ich texty zaujali. Je to podľa mňa naozaj dobrá poézia, preto som neváhal a prijal som rolu krstného otca. Vážim si ich a mám ich rád,“ poznamenal známy herec, ktorý si slávnostný akt nenechal ujsť i napriek tomu, že len v stredu priletel z Paríža a v deň bratislavského krstu ho čakala ešte oslava manželkiných 60. narodenín.


No Name nad výberom krstného otca dlho nepolemizovali. „Dušana Jamricha sme okrem toho, že je to génius a legenda, oslovili aj preto, lebo sme sa rozhodli, že v Bratislave pokrstíme album hlasom a Dušan Jamrich má podľa nás ten najgeniálnejší hlas, aký sme kedy v živote počuli. Hlasom zároveň podľa mňa nekrstil nikto nikdy v histórii a už to ani neurobí. Vážime si, že pán Jamrich prijal pozvanie, veľmi nám to lichotí,“ povedal Igor Timko.


No Name odohrali počas podujatia päť skladieb. Okrem noviniek dostali priestor aj časom overené hity Nie alebo áno, Prvá a Ty a tvoja sestra. Skupina plánuje sériu krstov svojej novej nahrávky uzavrieť dnes v Panta Rhei v košickom Auparku. Tam ho do tretice uvedie do života športový komentátor Jozef Jarkovský.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona